Voor mensen met al dan niet chronische klachten, bestaat de mogelijkheid te bewegen onder begeleiding van onze fysiotherapeuten Jesse Zuidam, Niels Schnater en Lola van der Linden.
Het verantwoord en begeleid trainen is er voor mensen die zich niet thuis voelen bij een sportschool of vereniging, ‘moeten’ bewegen om gezondheidsredenen of voor diegenen die actief willen werken aan hun conditie en wat extra begeleiding nodig hebben. Het is de bedoeling dat het programma bijdraagt aan een actievere leefstijl, een belangrijk speerpunt van de Gezondheidsraad en het Kabinet.

Plezier in bewegen zal voorop staan!

U wordt bij aanvang gescreend en zonodig is er overleg met uw huisarts. Er wordt een presentielijst bijgehouden en met enige regelmaat zullen uw resultaten worden gemeten. De resultaten zullen met u worden besproken en waar mogelijk zal uw trainingsschema worden bijgesteld. Eventueel zal overleg met uw huisarts plaatsvinden. U zult de kosten voor het Medisch Fitness zelf moeten betalen, mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk de kosten. Raadpleeg uw polis!

 U kunt Medisch Fitness niet volgen op een verwijzing fysiotherapie!
Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een gratis proefles.

Trainingstijden:
Maandag:     18.00 – 19.00 uur & 19.00 – 20.00 uur
Woensdag:   17.00 – 18.00 uur & 18.00 – 19.00 uur
Donderdag:  16.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 13.00-14.00 uur

De kosten zijn per maand:
–   € 36.50     voor 1 x per week
–   € 67.00     voor 2 x per week

Aan het begin van elke maand krijgt u de nota thuis gestuurd.

Gemiste lessen kunnen in overleg worden ingehaald.