Amie Ouderenzorg

A.G BODAAN

Sinds 01-01-2010 is Fysiotherapie De Prinsenhof werkzaam binnen het woon-zorgcentrum A.G. Bodaan. We werken samen met de behandeldienst van A.G. Bodaan in multidisciplinair verband aan de zorg voor somatische patiënten in het woon-zorgcentrum. Naast de individuele begeleiding van patiënten tijdens hun revalidatie, wordt met de behandeldienst samengewerkt aan het ontwikkelen van beweegprogramma’s die moeten leiden tot het verbeteren van de mobiliteit en de gezondheid van de bewoners van het woon-zorgcentrum.

Woon-zorgcentrum A.G. Bodaan.
A.G. Bodaan is een woon-zorgcentrum voor ouderen, gelegen in Bentveld aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen. In het woon-zorgcentrum wonen 80 ouderen, verder zijn er 52 seniorenwoningen en 1 appartement voor kortdurend verblijf.

In het woon-zorgcentrum bevinden zich op één etage 12 appartementen voor dementerende bewoners die gezamenlijk wonen en de dag doorbrengen in twee huiskamers.

Naast goede verzorging en verpleging wordt er binnen A.G. Bodaan veel aandacht besteed aan ontspanning en welzijn. Centraal hierbij staat dat bewoners in staat gesteld worden hun leven voort te zetten, zoals zij dat gewend waren.

Floor Akkerman is namens Fysiotherapie De Prinsenhof op maandag, woensdag en donderdag aanwezig in de Bodaan.

Voor meer informatie over woon-zorgcentrum A.G. Bodaan of zaken als financiering en aanmelding, kunt u terecht bij de afdeling Zorgbemiddeling van Amie Ouderenzorg.
De medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling zijn te bereiken op telefoonnummer: 023 5741637
Of per email: zorgbemiddeling@amie.nl

 

HUIS IN DE DUINEN

Sinds 01-03-2009 verzorgt Fysiotherapie De Prinsenhof de fysiotherapie op de psychogeriatrische afdeling van het Huis in de Duinen. Er is een oefenruimte (70 m2) waar de bewoners de fysiotherapeutische zorg krijgen aangeboden en waar ook mogelijkheden zijn de bewoners te begeleiden bij hun revalidatie.

Woon-zorgcentrum Huis in de Duinen.
Huis in de Duinen is gelegen aan de rand van Zandvoort en grenst aan de duinen. Er is ruim gelegenheid om buiten te zitten en te genieten van de mooie omgeving. In Huis in de Duinen heerst een informele, gezellige sfeer waar aandacht voor elkaar en plezier belangrijk zijn.Huis in de Duinen bestaat uit een woon-zorgcentrum waar 115 mensen wonen, 200 ruime seniorenwoningen en 20 plaatsen voor kortdurend verblijf. Bewoners worden in de gelegenheid gesteld om hun leven voort te zetten op de wijze waarop zij dat gewend waren. Huis in de Duinen biedt diverse vormen van zorg en ondersteuning en zet zich maximaal in om bewoners van Zandvoort en omgeving een goede woonplek met zorg te bieden.

Jef Lammers is namens Fysiotherapie De Prinsenhof op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig in Huis in de Duinen.

Voor meer informatie over woon-zorgcentrum Huis in de Duinen of zaken als financiering en aanmelding, kunt u terecht bij de Cliënten Service van Zorgcontact.

De medewerkers van de Cliënten Service zijn te bereiken op telefoonnummer: 023 5741637 of per email: cs@zorgcontact.nl.